vineri, 17 ianuarie 2014

bogatasa Kiki





buna din nou eu sunt kiki Ema colega mea de scoala a facut pipi pe ea era uda pina in cap. zis si facut eu astazi mam jucat cu Codrin dea magazinul am strans amandoi asa de multi bani incat am ajuns bogatasi chiar neam luat si un castel !

larevedere prieteni.



7 comentarii:

  1. Buna Kiki,suntem incantati ca te-ai imbogatit,chiar asa,cu un castel ca in povesti.Buni si Bastu vor sa-l viziteze ,vrei sa ne fi calauza? Te pupam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, so Princess Kiki no lives in her very own castle?!? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. that is supposed to be "so Princess Kiki now lives in her very own castle?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. draga mea Kiki,
    ma bucur sa aud vestile despre castel,daca ai nevoie de ajutor,sa ma chemi,sa aranjam impreuna camerele,am cateva idei care cred ca te-ar interesa; daca vrei,te ajut si sa plantezi gradinile, eu,una,mi-as mai dori si sa avem o camera doar cu invartitoare scaune,sa decolam pe planetele noastre-cred ca putem sa ne jucam si de-a universurile,adica sa nu cumparam doar castele,ci o galaxie intreaga.
    te imbratisez dintre stele:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Kiki draga mea, pune-i pe parinti sa-ti cante cantecul "aseara ti-am luat castel tra la la la la la la/ si-acum te vad fara el tra la la la la la la la/ cine ti-o mai lua castel..." pupici de poveste

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc ca ati citit despre castelul meu!

    RăspundețiȘtergere
  7. KIKI, DRAGA MEA, EU VREAU SA STIU DACA AI CASTEL CU PISCINA SAU CU LAC, PENTRU CA MI-AM CUMPARAT OCHELARI DE VAZUT SUB APA SI VREAU SA II PROBEZ LA TINE , CIND O SA VIN. SI NEAPARAT, DAR NEAPARAT VREAU SA PREGATESTI UN PONEI SA IL CALARIM, SI SA AI SI 3 IEPURI, SA ADUC MORCOVI DE LA TIRGU JIU CA SA AIBA CE RONTAI CITA VREME NOI O SA NE JUCAM. TE PUP, LIVIU, PRIETENUL TAU DE LA TIRGU JIU

    RăspundețiȘtergere