marți, 3 iunie 2014

aventuri cu pirati si prietenul Liviu



 
Era sambata. au venit prieteni mei din targu jiu. cerasela ca de obicei bea ceaiuri de toate felurile, iar liviu era prietenul meu la fel ca Cerasela. dupamasa mergeam la PARCUL NOU. dupa ce abu mami si cerasela s-au asezat pe banca, eu cu Liviu ne gandeam in ce sa ne dam. dupa un minut doo am gasit era un joc de iti vine sa te arunci in flacari de ras!!!! era un fir agatat putin mai sus de trotoar era acolo ca un pod pus oblic in dreapta. sarcina ta e sa te urci pe el mare branza camembert!
in partea cealalta era lafel doar ca fara pod de fapt nu e doar o masinerie, liviu si cu mine am botezato COARDA PIRATILOR. unde era podul era corabia mea, iar in celalalt capat erau corabile piratilor rai care aveau comorile marii. era un scaunel cu un lant pe sus ca sa te tii bine, acel lant este foarte important pentru ca lantul aluneca pe sfoara de sus. e foarte distractiv! capitanii corabilor sunt frati, sa vi prezint pe primul il cheama Gonzales si pe al doilea il cheama Barba Rosie. neam distrat impreuna foarte bine. 
si am incalecat pe o sa si vam spus povestea asa. pupici de la kiki. 

 

6 comentarii:

  1. Draga Kiki, a fost o victorie impresionanta pentru noi, ai dovedit ca esti mai puternica decat orice pirat, oricat de lunga i-ar fi barba rosie. Abia astept sa colindam din nou marile impreuna si sa ii gasim pe Gonzales si gasca lui, sa le luam comorile , pentru ca am vazut ca e asa de usor, nu e mare branza gorgonzola, nu? Te pup, Liviu, prietenul tau de la targu jiu

    RăspundețiȘtergere
  2. Kiki, ce frumos ai spus tu Povestea!!!!!!!!!e si romantic,si plin de flacari de ras, ce ma bucur ca am putut sta zilele acelea pe acea corabie,si sa stii ca eu as merge cu tine pe orice corabie,si stiu ca tu m-ai putea apara de toti piratii si de toate furtunile, si ca mie mi se pare ca asta seamana cu o mare de rasete,iar mie cel mai mult mi-ar placea sa ascult povestile tale,langa ceaiurile de toate felurile:)
    te iau in brate, domnisoara comandor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cerasela si Liviu, mi-e foarte dor de voi si va pup! multumesc pentru comentarii!

      Ștergere
  3. kiki, ne-au placut foarte mult aventurile tale la parcul nou si cu prietenul tau Liviu.Marea branza Camembertsi-a trimis mirosul pana la noi si ne-a facut o poftaaaaa nemaipomenita sa mergem cu tine din nou acolo,ce zici ? mergem ?multi pupici de la Buni si Tataie Bastu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow, pirates, camembert cheese, a zip line between ships, treasure—you sure have amazing adventures!!! but, gee, no dinosaurs this time? ;-p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. you are right!!!

      and you are very funny!!! :-)
      i send you a kiss! bye!!!

      Ștergere