luni, 31 august 2015

vara si distractiaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (partea I)

A venit varaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! E cald,mergem la mare la Herculane,dar lipseste un siingur lucru:PISCINA.(gonflabila).😎🛀.Sa va spun povestea:Eu eram innebunita  ca Mamaie Rodica sa puna piscina.😵.Iar ea spunea:Mai mami,nu vezi ce nori sunt?☁Bla ,bla ,bla si asa a tinut-o pana in ziua de luni.Cand soarele ardea tare.Si asa a inceput distractiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
















si acum PREMIERA FILMULETULUI:





.

4 comentarii:

  1. WOO-HOO!!! A pool! Every penguin needs a pool, especially when it is so hot.
    And you've got so many dolls! How do you remember all their names?
    Enjoy splashing around, but don't get your mom wet, and watch out for sharks! ;-p



    RăspundețiȘtergere
  2. Copile, n-ai idee cât de invidiez pentru piscina asta... Nu mi-o împrumuţi cât timp eşti tu plecată la Herculane? Ce zici? O instalez în mijlocul camerei (nu că aş avea unde altundeva) şi cred că şi dorm în ea până trece căldura. Distracţie plăcută, Kiki Gâdilescu.

    Radu

    RăspundețiȘtergere
  3. Kiki, am vazut si noi, toamna, piscina verii...ne pare rau ca nu am intrat aici mai devreme, cand soarele inca mai putea sa apara pe cer, dar iti multumim, iti multumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim pentru ca acum e ca si cand ar fi iar vara, desi nu mai este, dar noi zicem ca este, da?:):):)

    dar...unde este partea a doua?....:):):)
    sarutarile prietenilor tai, Liviut si Cerasela.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hey Kiki, i found someone who likes playing in his pool as much as you do!

    RăspundețiȘtergere