sâmbătă, 8 martie 2014

pantofii magici






Intro zi eu kiki ma jucam frumos dar deodata! mia venit o idee monstroasa.  sa ma joc de-a printesa cu printul dar mam oprit si mam gandit aveam tot inafara de pantofi mam dus suparata trantind usile dupa mine eram in acel moment terminata. si mami ma intrebat  cu voce blanda ce sa intamplat aaaa mama draga ?am nevoie de pantofi. aaaaa asta se rezolva. 
sa-m incalecat pe o sa si vam spus povestea asa.







.



6 comentarii:

  1. Kiki ,am fost foarte impresionata de povestea ta si ca sa nu mai fi asa suparata ,Buni si tataie Bastu o s-ati cumpere o pereche de pantofi in primavara asta.O sa mergem sa-i alegem impreuna,bineinteles ca o sa fie de printesa.Mult succes la postari pe blog,te pupam printesa noastra scumpa !

    RăspundețiȘtergere
  2. Kiki draga mea, dar nu trebuie sa fii necajita,eu cred ca problema mai mare era daca nu aveai print= printii sunt mai greu de gasit,crede-ma:) insa vad aici niste pantofi MINUNATI, de ADEVARATA PRINTESA , eu nu am avut niciodata unii atat de FRUMOSI! MAGICI!
    si,daca vrei sa stii,o sa iti mai aduc ceva cand ne vedem, o sa vezi, nu va fi nicio alta printesa asa de bucuroasa si plina de povesti ca tine, ma intreb daca o mai exista,de fapt, vreuna....

    RăspundețiȘtergere
  3. KIKI, IUBITA, O PRINTESA CA TINE, CIND NU ARE PANTOFI , POATE SA FOLOSEASCA O CALEASCA SAU UN CAL INARIPAT. PE CALUL NEINARIPAT IL CHEAMA LIVIU SI ABIA ASTEAPTA SA TE IA IN SPATE. TE PUP, LIVIU, PRIETENUL TAU CU COAMA, DE LA TIRGU JIU

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah yes indeed, a princess must have not only the right shoes, but a wise and caring mother, for then even if barefoot her eyes will still sparkle without the glittering of her shoes.

    RăspundețiȘtergere
  5. va pup pe toti pentru comentariile atat de dragute pentru mine.

    RăspundețiȘtergere