joi, 17 aprilie 2014

ziua zdravana a lui Kiki




Era duminica,eu ma pregateam pentru? ghiciti, exzact era ziua mea. eram la mamaie rodica sigur toti o stiti am puso in foarte multe postari bebucanice. in fine, de fapt sa ma gandesc mai bine mam inbracat foarte si repet foarte normal. a venit si abu cu mami cu masina lor opel. mami ca de obicei imi facea poze, ba dupa trandafiri sau langa liliac. iar abu se servea ba cu cafea sau prajiturici gustoase. sau urcat toti in masina si am pornit in aventura. ca de  obicei tataie bastu si buni erau primii  la mosie. tataie vasile zicea : cadourile sunt ale mele! 

iar petrecerea a fost in toi. si-am incalecat pe-o sa si vam spus povestea asa.



5 comentarii:

  1. Hei,,,,eu am inteles ca ai pus mai multe poze cu noi, toata familia si am cautat dupa ele tot blogul ....M'a lamurit tataie Vasile _nu, mai, a scris despre toti ,nu a pus poze cu toti ....n'ai inteles tu bine ...
    Ce frumoasa esti cu tortul inima rosie in fata !!!! mamaie R.

    RăspundețiȘtergere
  2. Heeei,ce mai aventura la mosie;sa faci gratar,sa mananci carne la gratar si toate cele pe langa si mai ales sa o sarbatoresti pe minunata nepotica Kiki la implinirea varstei de 7ani.Cu tort in forma de inimioara si buturuga{ce sa vezi? cu ciocolata ,ca in povesti}.Si ce zi nemaipomenita cu soare cald,flori de liliac,lalele mov si o Kiki de 7 ani fericita inconjurata de mamici tatici si bunici.O zi pe care n-o s-o uitam pana la aniversarea urmatoare.pupici de la Buni si tataie Bastu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai tataie mai tataie oare tortul cum se taie?
    Mi-ai promis ca imparti cu mine tot ce este pentru tine si cind fu la o adica:nu se poate ca ti-e frica
    ca poate le rup sau stric si atunci iti dau nimic.
    Pai asa poate oricine sa promita azi si miine dar cuvintul sa il tii e mai greu pentru copii.
    Eu te iert si iti doresc tot ce este mai firesc

    Dragoste si La Multi Ani

    TATAIE VASILE

    RăspundețiȘtergere
  4. wow! ce zi frumoasa, parca totul a fost programat sa te sarbatoreasca,nu, ba dupa trandafiri,ba dupa liliac...si ce inima frumoasa ai tu,Kiki iubita,sa ai grija de ea si sa inconjori tot pamantul si toti oamenii cu dulceata ei. te imbratisez si sarut cu mare dor, incarcat,si el, de surprize:)
    cerasela.

    RăspundețiȘtergere
  5. mmm… that cake looks yummy! and it matches your shirt too. :) but the light of the candles is no match for the sun that is your smile.
    (ps. what colour is your horse? and what is its name?)

    RăspundețiȘtergere